2021-ben az élelmiszer-feldolgozó és borászati üzemeknek is van lehetősége új gépjármű beszerzésére pályázni, akár 50%-os támogatási intenzitással, pályázónként nettó 20.000.000.- Ft összértékű gépjárműflottára. Így a támogatás mértéke a nettó 10.000.000.- Ft-ot is elérheti. Válassza ki vállalkozása új flottáját most, hogy mihamarabb beadhassa a kész pályázati anyagot.

Az Agrárminisztérium által kiírt "Élelmiszeripari üzemek fejlesztése" pályázatban mezőgazdasági termelők, illetve mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások vehetnek részt (TEÁOR vagy ÖVTJ szerinti 10-es vagy 11-es besorolású, kivéve 1020 - Halfeldolgozás és 109 - Takarmánygyártás tevékenységek). A pályázat célja, hogy élelmiszer-feldolgozáshoz és borászati tevékenységhez kapcsolódó gépjármű-beszerzések révén segítse az üzemeket versenyképességük és gazdaságosságuk javításában (a kiírás részletes szövege itt érhető el.)

Az "Élelmiszeripari üzemek fejlesztése" kiírásban rendelkezésre álló keret mindösszesen 50 milliárd forint, a kész pályázatok benyújtására 2021. július 7-től augusztus 31-ig van csak lehetőség.

Az alábbiakban találja kiemelt partnereink, a Toyota és a Volkswagen "Élelmiszeripari üzemek fejlesztése" pályázat keretében kínált új modelljeit, amelyekből összeállíthatja vállalkozása új flottáját. A kiválasztott gépjárművekre az modell oldalának alján lévő űrlap kitöltésével kérhet kereskedelmi ajánlatot.

A különféle pályázható felszereltségi szintek megtekintéséhez és az ajánlatkéréshez kattintson az autók képére!

 


 

Toyota Proace City Van

támogatással már nettó 2.549.900.- Ft-tól

 

Toyota Proace Van

támogatással már nettó 3.132.000.- Ft-tól

 

Toyota Hilux szimpla-kabinos

támogatással már nettó 3.466.100.- Ft-tól

 

Toyota Hilux dupla-kabinos

támogatással már nettó 3.627.500.- Ft-tól

Pályázható

modellek

 

Volkswagen Caddy

támogatással már nettó 2.435.000.- Ft-tól

 

Volkswagen Transporter dobozos

támogatással már nettó 3.825.000.- Ft-tól

 

Volkswagen Transporter platós

támogatással már nettó 4.152.000.- Ft-tól

 

Volkswagen Crafter

támogatással már nettó 3.658.500.- Ft-tól

 

 

Amennyiben további kérdései lennének, illetve ha más Toyota vagy Volkswagen modellekre szeretné benyújtani pályázatát, kollégáink állnak rendelkezésére:

Toyota szakértőnk: Százvai Csaba 06203992257

Volkswagen szakértőnk: Veres Tibor 06209973708

 

 

 

www.palyazzautora.hu weboldalon keresztül leadott ajánlatkérést követően (esetleges további egyeztetés után) az Autó Titán Kft. vagy az Autó Széles Kft. eljuttatja az ajánlatkérőnek kereskedelmi ajánlatát. Az oldalon keresztül leadott ajánlatkérés nem minősül pályázatnak az Agrárminisztérium által kiírt „VP3-4.2.1-4.2.2.-1-21 Élelmiszeripari üzemek fejlesztése” pályázatra. Az Autó Titán Kft. és az Autó Széles Kft. nem ellenőrzi, hogy adott szervezet jogosult-e a pályázaton történő részvételre, a részvételi jogosultságáról a pályázónak kell meggyőződnie.

A Toyota Proace modelljeire vonatkozó garancia feltételekről itt, a további Toyota modellekre vonatkozó feltételekről itt, míg a garanciahosszabbításról itt tájékozódhat részletesebben.

A Volkswagen modellekre vonatkozó garancia feltételeit részletesen itt ismerheti meg.

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A képek illusztrációk.